banner564

“UBP’de tek adam devri kapanacak”

Üstel, “Partiye ağabeylik yapmamı istediniz ben de bu mesajınızı boynumun borcu bildim ve genel başkanlığa aday oldum” dedi

“UBP’de tek adam devri kapanacak”
banner598
UBP Girne milletvekili ve UBP Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, seçim gezileri kapsamında Girne’ye bağlı örgütleri ziyaret ederek, partililerle görüştü.
Verilen bilgiye göre, Karaoğlanoğlu, Akdeniz, Sadrazamköy, Kayalar ve Edremit köylerini gezerek, partililerle sohbet eden Üstel, görüşmelerinde parti içinde yaşanan sıkıntılarla ilgili görüşlerini paylaştı.
Üstel, “Partiye ağabeylik yapmamı istediniz ben de bu mesajınızı boynumun borcu bildim ve genel başkanlığa aday oldum” şeklinde konuştu. Üstel, 31 Ekim’deki kurultayından sonra parti yönetimine gelmesi durumunda “tek adamlık” döneminin artık geride kalacağını, kendine oy vermeyeni dışlayan ve partili saymayan zihniyetin devrileceğini savundu.

UBP’nin, ülkenin en güçlü ve köklü partisi olduğunu belirten Üstel, “Son üç seçimde alınan başarısız sonuçlar da göstermektedir ki parti bu dönemde kötü yönetilmiş ve seçmen de büyük bir mesaj vermiştir ancak yöneticiler bunu okuyamamıştır” görüşünü dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473