banner564

UBP’nin tavrı net

Hüseyin Özgürgün, 45 gündür çadır eylemi yapan CAS çalışanlarının sorunlarının bir an evvel çözülmesi için gerekli desteğe hazır olduklarını yineledi

UBP’nin tavrı net
banner598
Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, CAS çalışanlarının sorunlarının derhal çözülmesi çağrısında bulundu. Özgürgün, “45 gündür burada olan bu çadır eylemi derhal sonlandırılmalıdır... Ana muhalefet olarak bu sorunu çözmesine de destek verdiğimizi söylüyoruz” dedi.
Hüseyin Özgürgün, CAS çalışanlarının KTHY önünde kurduğu çadırı ziyaret etti. Özgürgün’e UBP Milletvekilleri Ersin Tatar, Zorlu Töre, Ersan Saner ve Faiz Sucuoğlu ile UBP Kadın Kolları Başkanı Nükte Olgun eşlik etti.
Özgürgün ve beraberindeki heyet, Kıbrıs Türk Hava Taşıyıcıları Çalışanlar Sendikası (Hava-Sen) Genel Başkanı Buran Atakan ve CAS çalışanlarıyla görüştü.
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, CAS çalışanlarına erzak yardımı da yaptı.
Özgürgün, CAS şirketinin UBP döneminde çok iyi çalıştığını ve kar payının dahi dağıtıldığını ileri sürerek, böyle çalışan bir şirketin bu duruma gelmesini eleştirdi. Özgürgün, “Bugün önemli olan üzümü yemektir, bağcıyı dövmek değil. Bu sorunun çözülmesi için hükümet derhal harekete geçmelidir” ifadelerini kullandı.

Atakan: UBP’nin ziyareti sevindirdi
Hava-Sen Başkanı Buran Atakan da konuşmasında, çadır eyleminin 45. günüde Ana Muhalefet UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün 4 milletvekiliyle yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Atakan, “1 Aralık 2011 tarihinde bu çadırı Ersan beyle birlikte kaldırmıştı. KTHY çalışanlarının devlete girişinin onayı verilmişti. O tarihlerde nerdeyse Özkan bey bizimle birlikte nöbet tutuyordu. Şimdi Özkan bey buradan geçmiyor. Geçse de son sürat geçiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473