banner564

Üç çocuk annesiydi

Alayköy-Türkeli yolunda direksiyon hakimiyeti kaybedilerek ağaca çarpan aracın 35 yaşındaki sürücüsü Sedef Sevgi Derin hayatını kaybetti

Üç çocuk annesiydi
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Alayköy-Türkeli eski yolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 35 yaşındaki Sedef Sevgi Derin, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.
Evli ve üç çocuk annesi olan Sedef Sevgi Derin’in zamansız vedası tüm sevenlerini hüzne boğdu.
İddialara göre kaza, Derin’in süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip, ağaca çarpması sonucu gerçekleşti. 
Polis Basın Subaylığından edinilen bilge göre kaza, dün saat 16.30 sıralarında eski Alayköy Türkeli anayolu üzerinde meydana geldi. 
Sedef Sevgi Derin, yönetimindeki NG 763 plakalı araç ile Türkeli istikametine doğru aşırı sürat ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yolun solundan çıkarak aracının ön kısmı ile ağaca çarpıp savruldu.  
Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan araç sürücüsü, kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale müteakip almış olduğu yaralara dayanamayarak yaşamını yitirdi. 

9 ayda canavar 21 can kurban verildi
Alayköy’de yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Sedef Sevgi Derin’in ölümü sevenlerini yasa boğdu. 
Derin’in ölümüyle 2019 yılı Ocak ayından bugüne kadar kazalarda yaşamlarının yitirenlerin sayısı 21’e yükseldi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473