banner564

Üçü dışarıya birisi içeriye

Uyuşturucu alışverişi iddiası ile tutuklanan İrfan Düşer, Süleyman Bektaş, Utku Altıok ve Şengül Akburç hakkındaki soruşturma tamamlandı

Üçü dışarıya birisi içeriye
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 15 Eylül tarihinde uyuşturucu alışverişi iddiası ile tutuklanan İrfan Düşer, Süleyman Bektaş, Utku Altıok ve Şengül Akburç dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlı 1 İrfan Düşer ile zanlı 4 Şengül Akburç’a 8 gram kanunsuz uyuşturucu madde  alma ve tasarruf etme, zanlı 2 Süleyman Bektaş ve Utku Altıok’a ise kanunsuz uyuşturucu verme ve tasarruf etme suçlamalarının getirildiğini aktaran Özdesoy zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi.

irfan sık sık mahkeme huzuruna çıkıyor
Zanlı 1 İrfan Düşer’in benzer meselelerden sık sık mahkeme huzuruna çıkarıldığını söyleyen Özdesoy, zanlı 1 İrfan Düşer’in 3 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti. Özdesoy, diğer zanlıların ise davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı, İrfan Düşer için talep edilen süreyi 2 ay ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlı 1 İrfan Düşer’in davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek üzere merkezi cezaevi’ne gönderilmesine karar verirken, diğer zanlıların KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473