banner564

Üçüncü şahıs aranıyor

Markette ilk kez karşılaştıkları Eray Gündoğmuş’u ciddi şekilde darp eden Fethi Çelik ve İsa Ayyıldız ‘alkolün etkisiyle oldu’ diyor

Üçüncü şahıs aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da meydana gelen olayda Eray Gündoğmuş’u ciddi şekilde darp eden Fethi Çelik ve İsa Ayyıldız önceki gece tespit edilerek tutuklandı.
Ülkede öğrenci olarak bulunan iki zanlının, markette karşılaşıp yeni tanıştıkları Gündoğmuş’a ortada bir sebep yokken alkolün etkisi ile saldırdıkları belirtildi.
Haklarında, ‘vahim zarar’ suçundan soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada konuşan zanlılar, olaydan kısa süre önce tanıştıkları Gündoğmuş’a alkolün etkisi ile saldırdıklarını kabul etti. 
Soruşturmayı yapan polis, 27 Eylül 2019 tarihinde saat 02.00 sıralarında Lefkoşa’da Beren Market önünde zanlılar Fethi Çelik ve İsa Ayyıldız’ın, Eray Gündoğmuş’un yüzüne elleri ile yumruk vurmak suretiyle ciddi şekilde darp edip, sol elmacık kemiğini kırdıklarını söyledi.  
Polis, zanlıların 27 Eylül 2019 tarihinde saat 23.00 sıralarında Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandıklarını ifade etti.
Polis, zanlılarla ilgili soruşturma başlatıldığını, Eray Gündoğmuş’un Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde cerrahi serviste müşahede altında tutulduğunu söyledi. Polis, suç ortağı olduğu düşünülen bir kişinin daha arandığını belirterek, 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemede konuşan her iki zanlı ise olaydan hemen önce tanıştıklarını ve alkolün etkisiyle kavganın yaşandığını söyledi.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473