banner564

Utku teslim oldu

Uyuşturucu alışverişi yaparken yakalanan iki zanlıya hap sattığı iddia edilen bir kişi daha tutuklandı

Utku teslim oldu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da çocuk parkında düzenlenen operasyonda tutuklanan Elijah Tatobi Olajunmok ile Emeka Agustine Ike’nin ardından uyuşturucu hapları sattığı iddia edilen Utku Altıok da gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada Olajunmok ile Ike’nin operasyonda uyuşturucu alışverişi yaparken yakalandığı, Utku Altıok’un ise teslim olduğu belirtildi. 
Mahkemede olguları aktaran polis memuru, 1 Eylül tarihinde saat 15. 30'da Narkotik tarafından alınan bilgide Sosyal Konutlar bölgesindeki Ali Mahir Parkı'nda uyuşturucu alışverişi yapılacağının öğrenildiğini açıkladı.
Aynı gün parka gidildiğinde, şüpheli olarak 2 siyahi şahsın tespit edildiğini belirten polis, şahısların yanlarına gidildiği sırada, Elijah Oluwatatobi Olajanmak’ın elindeki sigara paketini yere attığının görüldüğünü açıkladı. 
Zanlı Olajanmak'ın beraberindeki Emeka Agustine İke ile birlikte alıkonulduğunu söyleyen polis, yere atılan sigara paketi içerisinde yapılan kontrolde 100 adet MDMA türü uyuşturucu hap bulunup emare olarak alındığını ifade etti. 
Zanlı Olajanmak'ın üzerinde yapılan aramada ise tasarrufunda bulunan çantada kağıda sarılı hap parçalarının bulunduğunu söyleyen polis, zanlı İke'nin üzerinde yapılan aramada ise pantolonun cebinde 11 adet yine MDMA türü uyuşturucu hap bulunarak emare alındığını söyledi. 
Zanlılardan yapılan soruşturmada her ikisinin de söz konusu hapları Utku Altıok’tan aldıklarını itiraf ettiklerini belirten Özdesoy, Altıok’un teslim olduğunu ve itiraf niteliğinde bir ifade verdiğini açıkladı. Soruşturmanın devam ettiğini belirten Özdesoy, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473