banner564

Uyanık ikili

Hazırlık okumadan GAÜ’ye kayıt yapmak için sahte sınav raporu veren 17 yaşındaki A.F.A ile suç ortağı Mohamed Khaled Mohamed  yakalandı

Uyanık ikili
banner598

   Girne Amerikan Üniversitesi’ne (GAÜ) hazırlık okumadan kayıt yaptırmak isteyen 17 yaşındaki A.F.A ile suç ortağı Mohamed Khaled Mohamed  tespit edilerek tutuklandı.Okula sahte IELTS sınav raporu veren iki zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

   Soruşturmayı yapan polis, Nisan ve Ekim 2018 ayları içerisinde zanlı A.F.A’nın, hazırlık okumadan Girne Amerikan Üniversitesine kayıt  yaptırmak amacı ile okula  sahte IELTS sınav raporu verdiğini söyledi. 
   Polis, zanlı A.F.A ile suçla bağlantılı zanlı Mohammed Khaled Mohammed’in tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. İki zanlının ortak hareket edip, sahte raporu üniversitenin öğrenci işlerine vererek tedavüle sürdüğünü kaydeden polis, belgenin emare olarak alındığını ve zanlıların ise şimdilik konu ile ilgili olarak gönüllü ifade vermediğini belirtti. 
   Polis, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme her iki zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473