banner564

“Uyuşturucuya Hayır”

İskele Sahil Lions ve Leo Kulüpleri, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun da desteğiyle “Uyuşturucuya Hayır” dalışı düzenledi.

“Uyuşturucuya Hayır”
banner598
Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamada, İskele Sahil Lions ve Leo Kulüpleri’nin Gençlik Programları çerçevesinde Deep Dive Diving Centre sponsorluğuyla DAÜ Beach Club’ta gerçekleştirdiği “Uyuşturucuya Hayır” etkinliğinde, Lions Kulüpleri yöneticileri yanında Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve vatandaşlar da hazır bulundu.
Uyuşturucu sorununa karşı farkındalık yaratmak amacı taşıyan etkinlikte 15-18 yaş aralığındaki gençlere, Su Altı Dalış Eğitmeni Leo. Çağrı Tayfun tarafından su altı dalış kursu verildi.
Ardından etkinliğe katılan Çağrı Tayfun, Aydoğan Terzi, Bilbay Çetinkaya, Ali Murat Elegöz, Melis Fellahoğlu, Emel Gök Tayfun ve Saner Sırrı isimli gençler, Deep Dive Dalış Merkezi Direktörü Erol Adalıer ve Su Altı Dalış Eğitmeni Çağrı Tayfun yönetiminde 30 metre derinliğe dalarak “Uyuşturucuya Hayır” pankartı açtılar. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473