banner564

Uyuşturucuya karşı önemli işbirliği

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Kıbrıs Türk Barolar Birliği arasında “Karşılıklı Yardım ve İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Uyuşturucuya karşı önemli işbirliği
banner598
Colony Otel’de gerçekleşen törende, protokole Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ile Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Ünver Bedevi imza koydu.
Protokol; yasa çalışmaları, eğitim faaliyetleri, hukuk danışmanlık ve avukatlık hizmeti, sosyal aktivite merkezi çalışmaları ve toplumda farkındalık yaratacak etkinlik ve/veya organizasyon faaliyetlerini kapsıyor.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, törende yaptığı konuşmada, bugün komisyon adına çok önemli bir adım daha atarak ülkenin en değerli kurumlarından birisi Kıbrıs Türk Barolar Birliği ile karşılıklı yardım ve işbirliği protokolü imzaladıklarını ifade ederek, konuya duyarlılık gösteren Barolar Birliği Başkanı Bedevi, ekibi ve ‘Kum Zambakları ‘ projesinde katkı koyanlara teşekkür etti.

Bedevi: Adım atmakta geç kalındı
Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Ünver Bedevi ise baro bünyesindeki gönüllülerle birlikte güzel bir enerji yakaladıklarını dile getirerek, bu konuda toplumun adım atmakta geç kaldığını söyledi.
Eğitim programları, komisyonun yapmakta olduğu çalışmalar ve işbirliğinin bu noktada kalmayacağını belirten Bedevi, atılan adımların arkasının geleceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474