banner564

Ya sen ya ben

Fuat Gürbüz, işsiz kalmasına neden olduğu gerekçesiyle arkadaşını düelloya davet etti

Ya sen ya ben
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de eski iş arkadaşını ölümle tehdit eden Fuat Gürbüz aynı suçu birkaç işleyince hapislik oldu. İşten çıkarılmasına Ö.K.’nin neden olduğunu düşünen ve birkaç kez ölümle tehdit eden Gürbüz önceki gün yine rahat durmadı. 
     Zanlı, bir kafede karşılaştığı Ö.K.’den para istedi ve “Çık dışarı ya sen beni ya da ben seni öldüreceğim” sözlerini sarf ederek ölümle tehdit etti. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
   Aleyhine “Şiddet tehdidi”, “Düelloya davet” ve “İtale-i lisan” (küfür) suçlamaları getirilen zanlının tutuklu yargılanması talep edildi.
   Soruşturmayı yapan polis, zanlı Gürbüz ile Ö.K., arasında geçmişten husumet bulunduğunu belirterek, zanlının önceki gün bir kafede gördüğü Ö.K.’yi “Senin yüzünden işsiz kaldım.
5 bin TL ver, senin yüzünden iki aydır işsizim. Kaybedecek bir şeyim yok, senin çocukların var seni öldürürüm. Çık dışarı ya sen beni ya da ben seni öldüreceğim” sözlerini sarf ederek ölümle tehdit ettiğini söyledi. 
   Polis, zanlının kısa süre önce yine Ö.K.’nin yanına giderek sorun çıkardığını ve polisin kendisini uyarmasına rağmen suç işlemeye devam ettiğini belirtti. 
   Soruşturmayı yapan polis, zanlının 3 Ekim tarihinde işten çıkartılarak çalışma iznin sonlandırıldığını belirterek, Gürbüz’ün herhangi bir işi ve gelir kaynağı olmadığını ifade etti. Polis,  zanlının davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesi talebinde bulundu. 
   Mahkeme zanlıyı tutuklu yargılanmak üzere Bir ay süre ile cezaevine gönderdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473