banner564

Diyalog hep yanımızda

100’üncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü başkan, yönetim kurulu ve üyeleri, Reşat Akar’ı ziyaret ederek verilen destek için teşekkür etti

Diyalog hep yanımızda
banner598

Ömer KADİROĞLU
100’üncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü Başkanı Günay Ruso, Yönetim Kurulu üyeleri Selda Şafak, Fatma Tuğulu, kulüp üyeleri  Mustafa Erbilen, Osman Zorlu ve Havva Arınşan dün Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti. Kulüp üyeleri hem geçmiş basın gününü kutladı, hem de Diyalog Medya’nın Lions Kulüplerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü başkanı Günay Ruso, basın gününde yoğun ziyaretler olduğunu bu nedenle ziyaretlerini bizar geciktirdiklerini ifade etti.
Ruso: Diyalog Medya’nın ciddi bir desteği var
Başkan Günay Ruso ziyarette yaptığı konuşmada Lions Kulüplerinin her zaman yanında olduğu için Diyalog Medya Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a teşekkür etti. Bir Çocuk Da Sen Giydir kampanyasına Diyalog Medya’nın ciddi bir desteği olduğunu ifade eden Ruso, bu desteğin her zaman olacağı inancında olduklarını belirtti. 
Akar: Desteğimiz devam edecek
Diyalog Medya Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar yaptığı konuşmada ihtiyaçlı kurumlara yardım amaçlı yapılan sosyal faaliyetlere her zaman destek olduklarını, olmaya devam edeceklerini kaydetti. 
 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2019, 12:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

SHOWMEN MASONLAR ,KENDİ REKLAMLARINI YAPMAYA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR.


AL-VER İLŞKİSİ !!!! DERİN DEVLET !!!!!!

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

REŞAT AKAR, MASONLUK NEDİR, ALLAH AŞKINA ????


SEN BİLGE BİR KİŞİSİN VE SÖZDE OYUNA GELMEZSİN.

ALLAH'A KULLUK EN BÜYÜK RÜTBE İKEN BU MASONLUK DA NEDİR ????????*

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473