banner564

‘Yalınayak’  rekora koştu

Mağusa’da bir gecede 7 tane aracın camını kırdı, nakit paranın yanı sıra parfüm, gözlük ne bulduysa aldı götürdü, bununla da yetinmeyip Güzelyurt’ta da hırsızlık yaptı 

‘Yalınayak’  rekora koştu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da geçtiğimiz hafta Perşembe gecesi park halinde bulunan tam 7 aracın camlarını kıran ve içerisinden 160 TL para, güneş gözlüğü ve parfüm çalan şahsın Hasan Yalınayak olduğu ortaya çıktı. Gazimağusa sakinlerinin huzurunu bozan olayın ardından polisin başlattığı soruşturma neticesinde Yalınayak Güzelyurt’ta tespit edilerek gözaltına alındı. Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılarak hakkında tutukluluk temin edilen zanlı Gazimağusa polisine teslim edildi.
Zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Muhammet Göztaş, zanlının, 14 Mart 2019 gecesi Gazimağusa’nın farklı bölgelerinde 7 tane aracın camını kasti olarak kırdığını ve araçların içerisinden 160 TL nakit para, güneş gözlüğü ve parfüm sirkat ettiğini söyledi.
Zanlının Güzelyurt’ta 15 Mart tarihinde işlediği sirkat suçu nedeni ile yakalandığını ve oradaki soruşturmasının tamamlanmasına müteakip kendilerine teslim edildiğini belirten Göztaş, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474