banner564

Yangından mal kaçırır gibi

DAÜ Rektörlüğü 7 müdürlük için dün münhal ilan etti, bugüne başvuru istiyor

Yangından mal kaçırır gibi
banner598

 Suna ERDEN

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, 7 müdürlük için dün münhal ilan etti, bugüne başvuru istedi. Üniversite tarafından yayımlanan münhalde, hangi alanlarda müdür talep edildiği belirtildi.
Münhalde, Vakıf Yöneticiler Kurulu’nun, 7 Şubat 2019 tarih ve 18- 19/14-8(i) sayılı kararı doğrultusunda, belirtilen müdürlük pozisyonları için üniversite içerisinde müdür kadrosu iç münhali ilan edilmesine karar verildiği kaydedildi. 
Uygun adayların belirtilen müdürlük pozisyonları için müracaatlarının kabul edileceği duyuruldu. Aday olmak isteyen personelin, Personel İşleri Müdürlüğü’nden alacakları başvuru formlarını en geç 16 Mayıs 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Personel İşleri Müdürlüğüne iletmeleri istendi. Üniversitenin talep ettiği müdür münhalleri ise şunları;
Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü, Çevre İşleri Müdürlüğü, Basımevi Müdürlüğü, Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü, Kütüphane Müdürlüğü, Teknik İşler Müdürlüğü, Yurtlar ve Kafeteryalar Müdürlüğü. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ADAMLAR ÖNCEDEN BELLİ,DEMEK Kİ.
DAÜ, HER ZAMAN İDEOLOJİK ÇIKARLARLA YÖNETİLEN BİR KURUMDUR. MAALESEF.GELEN GEÇEN HER REKTÖR AYNI, YA SOL YA DA SAHTE SAĞ İDEOLOJİ ANCAK İLİM OLARAK ÜRETİLEN HİÇBİRŞEY YOK !!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474