banner564

‘Yaptım vallahi’

Ustasına ait 3 bin 750 TL ile 350 Euro’yu çalmakla suçlanan Salih Zambaklı, yalana dolana sarılmadı

‘Yaptım vallahi’
banner598
Melin DOBRAN
Kuzey Kıbrıs’ta inşaat işçisi olarak bulunan Salih Zambaklı, 30 Ağustos tarihinde ustasına ait araçtan para çaldığı iddiasıyla tutuklandı. Yine iddialara göre zanlı, Koruçam’da ustasının arabasında çaldığı paraları Girne’de şans oyunlarında harcadı.
Günler sonra tespit edilerek gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının polise verdiği gönüllü ifade de suçunu kabul ettiği bildirildi.
Duruşmada olayı ve zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Koruçam’da  30 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda zanlının N.S isimli şahsa ait aracı açıp, torbido gözünde bulunan 3 bin 750 TL  ile 350 Euro para çaldığını söyledi.
Zanlının önceki gün tespit edilip gözaltına alındığını, ifade verdiğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlıdan alınan ifadenin araştırılacağını belirterek 3 gün süre talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı verilen zanlı suçunu kabul ettiğini ifade ederek, “Yaptım yalan değil ama pişman oldum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474