banner564

Yardım kampanyası başlatıldı

Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden polis memuru Gürkan Gürsöz’ün, bankalara yüklü miktardaki borcu nedeniyle geride bıraktığı eşi ve küçük kızı zor günler geçiriyor

Yardım kampanyası başlatıldı
banner598
Polis Memuru eşi Gürkan Gürsöz’ü kısa bir süre önce 38 yaşındayken kaybeden Aysel Gürsöz, 5 aylık bebeği ve geriye kalan 243 bin TL’lik banka borcuyla yaşam mücadelesi veriyor.
Arkadaşları Aysel ve minik bebeği Ödül için yardım kampanyası başlattı. Sosyal medya aracılığı ile duyurulan için yardım kampanyasında Aysel’in talihsiz yaşamında kesitler paylaşıldı. 
Gökhan Öztürk’ün paylaşımında Aysel ve Gürkan çiftinin bebek sahibi olabilmeleri için tam 7 yıl tedavi gördüklerini 5 kez tüp bebek denemesi yaptıklarını ve bu işlemler için büyük paralar harcamak zorunda kaldıklarını anımsattı. 
Bunun yanı sıra çiftin apartman dairesi satın almak için bankadan borçlandıklarını anımsatarak, bugün işsiz olan Aysel’in ve minik kızı Ödül’ün geriye kalan 243 bin TL’lik borcu nasıl ödeyeceklerini bilemediklerini anlattı. 
Aysel’in kısa bir süre önce de kendi annesini kaybettiği anımsatılan paylaşımda, herkesin Aysel’e sahip çıkması gerektiğine vurgu yapıldı.

Kalan maaş banka taksitini bile ödemiyor…
Paylaşımda eşinin ölümü nedeniyle Aysel’e kalacak maaşın aylık banka taksitini dahi ödeyemediğine dikkat çekilerek, herkes kampanyaya katkı koymaya davet edildi. 
 “Bu hayatta başımıza her an her şey gelebilir. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı yaşadığımız acılarda yanımızda birilerini ve bazen daha çok insanı görmek isteriz. Aysel’in yanında olan pek çok güzel yürekli insanlar var ama daha fazlasına ihtiyaç var” denilen paylaşımda yardımcı olmak isteyenler ve detaylı bilgi almak isteyenlerin sosyal medya üzerinden Aysel Gürsöz, Mulla Sözkıran veya Gökhan Öztürk ile irtibata geçebileceği kaydedildi 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473