banner564

Yargıları ileride

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada tutuklanan 11 kişi teminat ile serbest kaldı

Yargıları ileride
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, “Lions Garden” isimli diskoda kız meselesi yüzünden çıkan kavga ile ilgili tutuklanan 11 zanlı hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat için mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran polis memuru Gökhan Kol, 27 Ocak 2019 tarihinde, saat 03:00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Lions Garden” isimli işletmede, Mehmet Dedeoğlu’nun kız arkadaşına laf atıldığı gerekçesi ile Mustafa Bayır, yeğeni Mustafa Bayır, Onur Bayırlı ve Leyla Ulun’un bir taraf, Mehmet Dedeoğlu, Cebrail Açıkgöz, Perihan Koruk, Osman Kiper, Arda Akkoyun, Oktay Çil ve Umut Akdenizin diğer taraf olmak üzere bir birilerine elleri ve ayakları ile vurmak sureti ile kavga ettiklerini söyledi.

Dedeoğlu’nun köprücük kemiği kırıldı
Kavga sonucu Mehmet Dedeoğlu’nun sağ köprücük kemiğinin kırıldığını, Mustafa Bayır’ın ise dişlerinin kırıldığını aktaran Kol, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, teminat talep etti.
Yargıç Umut İnan, zanlıların 2’şer bin TL nakdi kefalet ödemeleri ve birer kefilin50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474