banner564

Yargısı ileride

16 yaşındaki öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen öğretmen kefaletle serbest kaldı

Yargısı ileride
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 3 Kasım 2018 tarihinde, 16 yaşındaki öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan İngilizce öğretmeni Hasan Hüseyin Doğançiçek, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak, davaları görüşülünceye kadar serbest bırakıldı. 
    Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Keleş, zanlının, 3 Kasım 2018 tarihinde, Gazimağusa’da, “Aşıklar yolu” olarak bilinen yerde, aracı içerisinde, 16 yaşındaki T.G isimli kız öğrencisine, zorla dudağından öpmek ve göğüs ile cinsel organına dokunmak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
   Zanlının 8 Kasım 2018 tarihinden beri tutuklu olduğunu hatırlatan Keleş, soruşturmanın tamamlanmadığını ancak zanlının soruşturmaya etki edemeyecek pozisyonda olduğunu belirtti ve mahkemeden, zanlının, uygun teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
5 bin TL ödedi
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin lehinde 100’er bin TL’lik şahsi kefalet imza etmesi ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat’ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473