banner564

YDÜ öğrencileri, Kalkanlı Yaşam Evi'ndeki kadınlara saç ve güzellik uygulamaları gerçekleştirdi

Gönülleri şenlendi

YDÜ öğrencileri, Kalkanlı Yaşam Evi'ndeki kadınlara saç ve güzellik uygulamaları gerçekleştirdi
banner598

 Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü ile Lefkoşa Başkent ve Güzelyurt Yeşilada Lions kulüpleri İşbirliği’nde, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Kalkanlı’da bulunan Yaşam Evi'ndeki kadınlara saç ve güzellik uygulamaları gerçekleştirildi.

Verilen bilgiye göre, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından gönüllü olarak Kalkanlı Yaşam Evi sakinlerine saç kesimi, boya ve bakım hizmeti yapıldı.
Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Başkanı Dr. Yeşim Üstün Aksoy düzenlenen etkinlikle ilgili olarak, böyle bir projenin içinde bulundukları için onur duyduklarını ifade etti. Dr. Aksoy, hem kendilerinin hem de öğrencilerin eğlenceli vakit geçirdiklerini ve özel gün nedeniyle yaşlı insanlarımızın bakımını yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  
Lefkoşa Başkent Lions Kulüp dönem başkanı Tuncay Ebgü ise, ‘Uluslararası Lions kurallarına ve takvimine göre yaşlılara saygı haftası olması nedeniyle, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliği ile Kalkanlı Yaşam Evi sakinlerine bakım yapıldığını söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473