banner564

“Yeni bakış açısı lazım”

CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Siber, kendisi için “siyasette pişmedi” eleştirilerinden hicap duymadığını söyledi

“Yeni bakış açısı lazım”
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, eski siyasi kültürün değişimi gerçekleştiremeyeceğini, yeni bakış açısı gerektiğini ifade etti.
CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Siber, kendisi için “siyasette pişmedi” eleştirilerinden hicap değil mutluluk duyduğunu belirtti.
Sibel Siber, “35- 40 yıllık siyasetçi değilim. Bu siyasi kültürden değilim ve eleştirmekte olduğumuz bu siyaset anlayışının parçası olmadım. Eski siyasi kültür değişimi gerçekleştiremez, yeni bakış açısı lazım” dedi.
Siber, her zaman temiz siyaseti ve şeffaflığı savunduğunu, bu nedenle siyaseti kapalı kapılar ardında değil halk ile iç içe yaptığını kaydetti.

“Cumhurbaşkanı makamı icraat makamıdır”
Cumhurbaşkanlığı makamının icraat makamı olmadığı yönündeki eleştirilere değinen Siber, Meclis Başkanlığı makamı da icraat makamı olmadığı halde halen 6 proje yürüttüklerini dile getirdi.
“Makamlar iş yapmak içindir, eğer iş yapacaksanız makamlar engel olmaz, bilakis önünüzü açar” diyen Siber, halkın yararına işler yapmak için heyecan duyanların mutlaka bulundukları makamlardan güç alabileceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474