banner564

‘Bilgisi vardı’

Yatak odasına gizli kamera kurarak, kız arkadaşı ile sevilşme sahnelerini kayda aldığı iddiasıyla tutuklanan Mustafa Kara kendini savundu:

‘Bilgisi vardı’
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde dün ilginç bir davanın duruşması yapıldı. Yatak odasında gizli kamrea kurarak, kız arkadaşı ile sevişme sahnelerini kayda almakla suçlanan Mustafa Kara polis nezaretinde mahkemeye çıkarıldı.
   Kız arkadaşı ile sevişme sahnelerini uzun süre kayıt yapan ve yaptığı kayıtları albüm haline getiren zanlının, daha sonra bu görüntüleri tehdit amacıyla kullanmaya kalkıştığı iddia edildi. 
   Şikâyet üzerine gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarılan zanlı suçsuz olduğunu öne sürdü.
   Zanlı suçsuz olduğunu öne sürerken iddiaları aktaran polis, zanlı Mustafa Kara’nın evde yatak odasına gizli kamera döşediğini ve cinsel ilişkiye girdiği kadının görüntülerini kayıt ederek albüm haline getirdiğini söyledi. Polis, zanlının hazırladığı albümü kız arkadaşına ve arkadaşının akrabalarına göstererek tehdit ettiğini ifade ederek, şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını söyledi. 
   Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve evde yapılan aramada kayıt cihazı ve kameraların bulunarak emare alındığını, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
   Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, söz hakkı verilen zanlı Kara, görüntüleri kız arkadaşının bilgisi ve kendi isteği ile çektiklerini söyleyerek suçsuz olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474