banner564

Yoğun ilgi gördü

Selen Üstüner tarafından verilen “Değişen Toplumda Yeni Aile Yapısı ve Çocuk” Konferansı tamamlandı

Yoğun ilgi gördü
banner598

Limasol Bankası Yan Kuruluşu Limasol Sosyal Sorumluluk Co. (LSSK) katkıları ile Klinik Psikolog, Kognitif ve Davranış Terapisti  Selen Üstüner tarafından verilen “Değişen Toplumda Yeni Aile Yapısı ve Çocuk” Konferansı yoğun ilgi ile tamamlandı.
Konferansta açılış konuşmasını yapan LSSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Danışmanı İpek Halim; çalışmalarının temelinde toplumun geleceği çocukları ve gençleri, hedef aldıklarını, toplum yararına olacak projelerde yer aldıklarını ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. 
Selen Üstüner konferansla ilgili değerlendirmesinde şunları aktardı: “Çağımızda gerek yapısal, gerekse işlevsel bakımdan hızlı bir değişime uğrayan, toplumsal yapının temelini oluşturan kurum ailedir. Bu yüzden konferansın adına ‘Değişen Toplumda Yeni Aile Yapısı ve Çocuk’ adını verdim. Bu konferansta ailenin yapı ve işlevlerinde meydana gelen değişmeler ve özellikle ailenin vazgeçilmez evrensel işlevi olan çocuğun karşılaştığı sorunlar üzerinde dururken; kısa kısa değindiğim konular; Aşk mı?, Sevgi mi?, Evlilik, Evlilik İletişimi, Boşanma ve kayıplara değinerek siz değerli katılımcılara yıllardır edindiğim bilgi ve deneyimlerimden yola çıkarak rehberlik etmekten çok mutlu oldum.”
Konferansın ardından Üstüner’e Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu YK Üyesi Özlem Kavaz Soykan ve Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu YK Üyesi İpek Halim teşekkür çiçeği takdim etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473