banner564

Yollarda can pazarı

İki farklı bölgede yarım saat arayla meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi yaralandı

Yollarda can pazarı
banner598

Onur ULAĞ
Trafik kazaları ülkenin kanayan yarası olmaya devam ederken dün Lefkoşa-İskele yolu ile Taşkent-Haspolat bölgesinde meydana gelen kazalarda 12 kişi yaralandı. 
Yarım saat arayla gerçekleşen kazalarda yaralananlar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İlk kaza Taşkent-Haspolat bölgesinde meydana geldi. 
HZ 029 plakalı Van aracıyla seyretmekte olan Adem Kızıltepe (25), yönetimindeki araçla yolun sağına geçip, o esnada Haspolat istikametine doğru ME 990 plakalı aracıyla seyreden Abdülkadir Uçar (32) ile çarpıştı. Saat 18.00 sıralarında gerçekleşen kazada her iki aracın sürücüsü, HZ 029 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Servet Kızıltepe (18), Murat Aksak (29) ve Nihat Aksak (23) ile ME 990 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Halil İbrahim Kaya (23)  yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan tetkiklerin ardından müşahede altına alındı.

Biri 4 yaşında
Lefkoşa-İskele yolunda saat 18.30’da meydana gelen kazada ise biri 4 yaşında çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza Sinem Kaya’nın (40) yönetimindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkıp ağaca çarpması sonucu gerçekleşti. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak 5 kişi yaralandı.  
Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre dün saat 18.30 sıralarında, Çukurova Kavşağı ile Yonca Kavşağı arasında meydana gelen kazada Sinem Kaya, yönetimindeki KR 191 plakalı araç ile Yonca Kavşağı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun solundan çıkarak zeytin ağacına çarptı. 
Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Dilek Köse (K-36), Muhammed Mustafa Köse (E-4), İpek Kaya (K-25), Damla Kaya (K-21) ve Fatoş Güneş (K-19) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tüm yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474