banner564

Yurtdışına çıkışı yasaklandı

Emekli polis subayı Osman Aydın’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası nedeniyle tutuklanan Kemal Manaz, ileride yargılanacak

Yurtdışına çıkışı yasaklandı
banner598
Lefkoşa - Güzelyurt Anayolunda, emekli Trafik Polis Müdürü Osman Aydın’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından tutuklana Kemal Manaz dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının ifadesinde araçta üçgen olmadığı için tedbir almadığını söylediği belirtildi. Polis, zanlı Kemal Manaz’ın 27 Kasım saat 17.40 sıralarında Lefkoşa - Güzelyurt anayolunun 14-15 kilometrelerinde gerekli emniyet tedbirlerini almadan bozulduğu gerekçesi ile aracını yolun soluna park ettiğini ve bir kısmının yol içinde kaldığını belirterek, o esnada geriden gelmekte olan Osman Aydın’ın araca arkadan çarptığını söyledi. Meydana gelen kazada Osman Aydın’ın kaza yerinde yaşamını yitirdiğini kaydeden polis, zanlının ifadesinde araçta üçgen olmadığı için koymadığını söylediğini belirtti. 
Soruşturma tamamlandı
Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün polis karakoluna gidilerek imza atması, iki kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutusuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473