banner564

‘Zan altında bırakıldım’

Banka hesapları ve mal varlığı dondurulan Özgürgün partisine kırgın olduğunu açıkladı

‘Zan altında bırakıldım’
banner598

 Ulusal Birlik Partisi Milletvekili (UBP) Hüseyin Özgürgün, yıllarca beraber çalıştığı arkadaşlarının birkaç dakika içerinde dokunulmazlığının kaldırılması için el kaldırmasına kırgın olduğunu belirterek, kendisinin zan altında bırakıldığını söyledi.

   Dokunulmazlığının kaldırılması sonrasında gerek kendisi, gerekse eşine ait banka hesaplarıyla, tüm mal varlıklarının dondurulması Özgürgün’ü açıklama yapmaya zorladı.
   Açıklamasında Başbakan Tatar’ın oyuna gelmemesi gerektiğini vurgulayan Özgürgün “Sayın Tatar da bunu iyi biliyor ama eli kolu bağlı, çaresiz bir tavır içerisinde. Dipsiz kuyuya atılmayı bekliyor” dedi. Verilemeyecek bir hesabı olmadığına dikkat çeken Özgürgün “Aileme, daha çok zaman ayırabiliyorum mutluyum” şeklinde konuştu. 

Verilmeyecek bir hesabım yoktur
Yazılı bir açıklama yapan Özgürgün şunları kaydetti:
“Bazı yayın organlarında benimle ilgili yargısız infazlar devam etmektedir. Bu nedenle aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duydum.
Dokunulmazlığımın kaldırılmış olması değil, yıllardır birlikte çalıştığım arkadaşlarımın birkaç dakika içerisinde el kaldırıp suçluymuşum gibi bir hava yaratması beni yaralamıştır.
Hayatım boyunca şahsi çıkarı toplumun devletimin ve anavatanımın önüne koymadım. 
UBP’nin ve KKTC’nin kazanımlarını hep önde tuttum. KKTC’de herkes kişisel hesap yapanların kurbanı olduğunu çok iyi biliyordur ne acıdır ki bana karşı kişisel hesap peşinde koşanlar, her türlü oyunu yapanlar, şimdi aynı oyunlarını oynuyorlar ve aynı oyunlarda yer alanları kurban etmek üzeredirler.
Sayın Ersin Tatar’ı oyuna getirmek isteyenler olduğunu herkes net bir şekilde biliyor. Sayın Tatar da bunu iyi biliyor ama eli kolu bağlı, çaresiz bir tavır içerisinde, dipsiz kuyuya atılmayı bekliyor.
Kimseyle kişisel bir kırgınlığım olmaz, siyasette arkadan hançerlenmelere de alıştım.
Kendi partimin içindeki vekillerin 2 dakika içerisinde benimle ilgili dokunulmazlık kararını onaylaması tabi ki ağırıma gitti. Ancak verilmeyecek bir hesabım yoktur. Aileme, daha çok zaman ayırabiliyorum mutluyum.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474