banner564

Zanlı sayısı 12 oldu

Vahşi bir şekilde öldürülen Obasanje Adeola Owoyalr'ın cinayetiyle ilgili bir kişi daha tutuklandı

Zanlı sayısı 12 oldu
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da kendisine ait aracın bagajında ölü olarak bulunan 33 yaşındaki Nijerya uyruklu Obasanje Adeola Owoyalr'ın cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor.
Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Cristian Osemudiamen Akhimemona, Eustese Isesele, Oba Francis, Jonhattan Osukomudu, Jeffrey Oziegbe Ikpotokin, Marvellous Oboh, Ikponmwosa Cliffordonigho, Lewis Osemudiamhen Ibhasuemonjie, Nicolas Ibhasuemonjie, Friday Destiny Moses, Achazie Emeka’nın ardından bir kişi daha tespit edildi.
Polis, önceki gün cinayetle bağlantısı olabileceği gerekçesiyle Dimilola Biliques Sulyman’ı gözaltına aldı. Zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Cinayet soruşturmasını yürüten Polis Müfettiş Muavini Feyyaz İneci,1 Temmuz’da kayıp ihbarı verilen Obasanje Adeola Owoyalr’ın 8 Temmuz tarihinde öldürülmüş bir şekilde bulunduğunu söyledi.

Ölmeden önce o apartmana gitti
İneci, Obasanje Adeola Owoyalr’ın cesedinin Lefkoşa’da okullar yolu bölgesinde toprak alanda bulunan kendisine ait ML 918 plakalı aracın bagajında battaniyeye sarılı şekilde bulunduğunu aktardı. Owoyalr’ın kesici ve delici alet ile öldürüldüğünü belirten İneci, cesedin bulunmasının ardından soruşturma başlatıldığını ifade etti. 
İneci, yapılan soruşturmada Owoyalr’ın ölmeden önce şu anda tutuklu bulunan11 zanlının bulunduğu apartmana giriş yaptığını tespit ettiklerini söyledi. 
İneci, 11 Temmuz’da Owoyalr’ın girdiği apartmanda Dimilola Biliques Sulyman’ın da bulunduğunu tespit ettiklerini açıkladı.
Soruşturmanın devam ettiğini, 11 zanlının şu anda tutuklu bulunduğunu kaydeden polis, Dimilola Biliques Sulyman’ın da 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473