banner564

“Zorlamadan açtık aldık”

Artun Kordağ’ın aracından fotoğraf makinesi ve video kamera çalan 2 zanlı mahkemede ilginç bir savunmada bulundu

“Zorlamadan  açtık aldık”
banner598
Artun Korudağ’a ait araçtan fotoğraf makinesi ve kamera çalan Halil Kâhya ve Mert Köymen isimli zanlılar teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis, zanlılar Halil Kâhya ve Mert Köymen’in 21 Ekim 2016 tarihinde Lefkoşa’da Tanzimat Sokak üzerinde park halinde bulunan Artun Korudağ’a ait araç içerisinden bir adet video kamera ve aparatları ile bir adet fotoğraf makinesi çaldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.
Polis şahadetinin ardından söz alan zanlılar kimseden zorla bir şey almadık, zarar vermedik, açtık çaldık beyanında bulundular. Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların ileride görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile tutuklu yargılanmalarının uygun olacağına kanaat getirerek 45 günü geçmeyecek bir süre hükümsüz tutuklu olarak ceza evinde kalmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474