banner564

Bodrum Müzik Festivali, 5 günde 209 müzisyen ve 20 bin müzikseveri ağırladı

Dev organizasyon

Bodrum Müzik Festivali, 5 günde 209 müzisyen ve 20 bin müzikseveri ağırladı
banner598

 14. Bodrum Müzik Festivali; bu yıl 16 konser, 2 sergi ve 2 rehberli tur ile yaklaşık 20 bin kişiyi ağırladı. Festival kapsamında, kurulumunda 400 kişinin görev aldığı ve 9 gün süren 5 farklı sahnede, 209 müzisyen, toplam 16 saat 21 dakika boyunda dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
Festivalin Onur Ödülü ise bu yıl dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay'a verildi. Onay, festival kapsamında film yönetmeni Murathan Özbek'le birlikte "Yolda" adlı çok disiplinli proje ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Onay'ın piyanodaki hayal gücünü Murathan Özbek'in vizörüyle buluşturan proje izleyicilere eşsiz bir konser deneyimi yaşattı.
Doğuş Grubu kurucu destekçiliğinin yanı sıra, DenizBank'ın desteği, Turkcell'in ana sahne sponsorluğu, Audi ve D-Marin'in katkılarıyla düzenlenen 14. Bodrum Müzik Festivali sona erdi.
Festivalde ayrıca, "Sinemada Müzik" programı başlığı altında dünyaca ünlü müzisyenler ile ilgili ve hayatlarını anlatan film, belgesellerden oluşan bir seçki de izleyicilerle buluştu. Program kapsamında "Güz Sonatı" filmi, D-Marin Turgutreis'te bulunan Cinemarine'de gösterildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474