banner564

Gazimağusa Çocuk Festivali’nde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Eserleri sergilendi

Gazimağusa Çocuk Festivali’nde,  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
banner598

 Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği tarafından bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali’nde Resim ve Mektup Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim Yarışması’nda dereceye giren 96 öğrencinin resmi ve Mektup Yarışması’nda dereceye giren 66 öğrencinin mektubu sergilenmeye ve ödüle layık görüldü. 

Raif Rauf Denktaş Kültür ve Kongre Saray’ında önceki akşam düzenlenen ödül töreninde Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğulları, Mektup Jüri Başkanı Kürşat Özdaloğlu, Resim Jüri Başkanı Türksal İnce birer konuşma yaptı.
Öte yandan jüriden tam puan alan 3 öğrenciye 3 değerli isim adına özel ödülü verildi. Türkiye'de devlet sanatçısı olan Kıbrıslı Türk bir sanatçı Mezzosoprano Cemaliye Kıyıcı, Renkoloji Uzmanı Hatice Kunt, Ressam ve Eğitmen Salih Oral adına özel ödül verildi. Mektup yazma Yarışması'na 3. Sınıftan itibaren kesintisiz olarak katılan Özlem Soybir'e sadakat ödülü verildi. Mektup Yazma Yarışması ve Resim Çizme Yarışması  jüri üyelerine, komite üyelerine, etkinliğin sponsorları Akgöl Ltd. Mağusa Tıp Merkezi, Bem LTD ve Harmoni kırtasiyeye plaket verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474