banner564

İskele’de bu yıl 50’ncisi düzenlenen festival renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

Güzeller göz kamaştırdı

İskele’de bu yıl 50’ncisi düzenlenen festival renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor
banner598

 İskele’de bu yıl 50’ncisi düzenlenen festival renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.

Festival önceki akşam, ‘Mağusa Müzik Band’ konserinin ardından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen İskele Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali Geleneksel Kostüm Defilesi ile Bay ve Bayan Festival Güzeli seçimi ile devam etti. 
Seslendirdiği Türkçe ve İngilizce hareketli şarkılarla seyircilerin kulaklarının pasını silen ‘Mağusa Müzik Band’ grubu seyirciden tam not aldı. 
KKTC ve Türkiye’nin yanı sıra; Brezilya, Bolivya, Romanya, Rusya, Çekya Cumhuriyeti, Makedonya ve Macaristan’dan festival için İskele’ye gelen gençlerin giydiği kostümler; büyük beğeni topladı.
Gülgün Sanlıer, Fatoş Melis Taygun, Metin Ziya Güngör, Sıdıka Bada, Tuğçe Erdönmez, Esra Arslan, Eray Göksan, İldeniz Elbasan, Ayhan Çağlar, Halil Poyrazoğlu ve Seral Sökmen’den oluşan jüri üyeleri dereceye girenleri seçmekte bir hayli zorlandı. Gecenin sonunda kostüm ödülleri Bolivya ve Macaristan’ın oldu.
Erkek ve bayan festival güzeli ödüllerini ise Brezilya ile Rusya paylaştı. Erkek festival güzeli Brezilya’dan Rikardo Oliverio olurken bayan festival güzeli ise Rusya’dan Anastasia Bulasheva oldu. Erkek Festival Güzeline ödülünü İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar’ın verdiği gecede bayan festival güzeline ödülünü ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu eşi Ayşe Sadıkoğlu ile birlikte verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474