banner564

Polis göreve

Metehan Sosyal Konutlar bölgesinde gece geç saatlerde korkusuzca apartmanları gezen hırsız mı sapık mı olduğu belli olmayan kişi kameralara yakalandı

Polis göreve
banner598

 Pelin YÜKSELAY

Başkent Lefkoşa’nın Metehan Sosyal Konutlar bölgesinde gece geç saatlerde korkusuzca apartmanları gezen hırsız mı sapık mı olduğu belli olmayan kişi kameralara yakalandı. Bölgede huzursuzluk yaratan olayın ardından vatandaşlar polisi göreve çağırdı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre olay şu şekilde gelişti: Hayriye Topcan’ın zemin katta bulunan evinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, yüzü kapalı olan ayağında ayakkabısı olmayan bir erkek apartmana giriyor ve Topcan’ın kapısını açmaya çalışıyor. Başarılı olamayan şahıs, yukarıya çıkıyor sonra aşağıya inerken görülüyor. Hemen ardından dışarıya çıkan şahıs, yan tarafa ilerliyor ve bir pencereden içeriye bakıyor.  Baktığı yer Topcan’ın salonu...
Şahıs daha sonra apartmanın arkasına yöneliyor. Burada uzun uzun bir pencereden içeriye baktığı görülüyor. Topcan’dan öğrendiğimize göre baktığı pencere 12 yaşındaki minik kızının yatak odası!
Şahıs buradan evin yan tarafına gidiyor ve arka kapının merdivenlerine oturuyor. Burada yüzü açık olan şahıs birden kameraları fark ediyor.

“Kızımın psikolojisi bozuldu”
Diyalog muhabirinin ulaştığı Hayriye Topcan, komşularının uyarısı ile kamera görüntülerine baktığını ve bu manzara ile karşılaştığını anlattı. Görüntüleri alarak hemen polise başvurduğunu dile getiren Topcan, Polisin ‘bu görüntüler suç teşkil etmiyor’ diyerek kendisine yardımcı olmadıklarını savundu. Topcan, 12 yaşındaki kızı ile beraber kaldıklarını belirterek, o günden sonra kızı ile beraber uyumaya başladıklarını, kızının psikolojisinin bozulduğunu, gündüz dahi tek başına tuvalete gidemez vaziyete geldiğini anlattı. Topcan, Polis yetkililerinin konuyla ilgilenmesini ve şahsın bulunmasını talep etti. Bize bir şey yapmadığı, kimseye bir şey yapmayacak anlamına gelmez diyen Topcan tüm vatandaşları tedbirli olmaları amacıyla uyardı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474