banner564

LAÜ öğrencileri, ders projeleri kapsamında özel ve güzel bir çalışmaya imza attı

“Hayatlarına Bir Engelde Siz Koymayın”

LAÜ öğrencileri, ders projeleri kapsamında özel ve güzel bir çalışmaya imza attı
banner598

 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ),  Özel Eğitim Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri; Nazife Tamakan, Ezel Yaldızlı, Elif Önel, Canan Karaoğlu, Hasan Öz, Yahya Dablan ve Murat İpek, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında proje yaptı.

Yrd. Doç. Özcan Palavan öncülüğünde düzenlenen projenin adı: “Hayatlarına Bir Engelde Siz Koymayın” olarak belirlendi.
Proje hakkında bilgi veren öğrenciler, “Projemiz, yetersizlikten etkilenmiş bireylerin başarılarını içeren sunum ve 2 bölüm tiyatrodan oluşmaktadır. Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında düzenlediğimiz bu proje, yetersizlikten etkilenmiş bireyler için farkındalık yaratmak ve onların daha fazla eğitim ile birçok şeyi başarabileceklerini anlatmaktır. Güzelyurt’ta bulunan Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören çocukları daha farkındalığı olan, empati kurabilen bireyler olarak yetişmesini amaçlıyoruz. Çünkü onlar her an her yerdeler. Çocuklar sınıflarına bir yetersizlikten etkilenmiş birey geldiği zaman nasıl davranacağını, nasıl iletişim kurması gerektiğini bilmiyor, bu da işleri zorlaştırıyor. Önemli olan toplumsal farkındalık ile kişisel gelişimi sağlamak.
Bunu yapmamıza öncülük ettiği için hocamız; Özcan Palavan’a bize destek olan Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdüresi Filiz Boyoğlu’na ve öğretmenlerine teşekkür ederiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473