banner564

Meclis cıvıl cıvıldı

Sibel Siber, Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi

 Meclis cıvıl cıvıldı
banner598
Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber dün Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu 5. sınıf öğrencileriyle bir araya gelip sohbet etti.
Meclis Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, okul müfredatlarında “yasama, yürütme ve yargı” konularını işleyen öğrenciler, yerinde ve yaparak, yaşayarak öğrenme çerçevesinde Meclis’i ziyaret edip bilgi aldılar, Genel Kurul çalışmalarını izlediler. 
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ile sohbet eden öğrenciler, sorular yöneltip görüşlerini ilettiler. 
Öğrencilere konuşan Meclis Başkanı Sibel Siber, öğrencileri Meclis’te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenlerin de öğrencilerine yerinde eğitim ile teoriden pratiğe akılda kalıcı dersler vermelerinin önemine vurgu yaptı. 

Şehit Yalçın İlkokulu KKTC’yi temsil edecek
Öte yandan Sibel Siber, Antalya’da 38’ncisi gerçekleştirilecek olan TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’nde KKTC’yi temsil edecek Şehit Yalçın İlkokulu öğrenci ve eğitmenlerini kabul etti.
Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Siber kabulde, ülkenin güzel çocuklarının gerek kültür gerekse ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğine inanç belirterek, Atatürk’ün onlara armağan ettiği bu özel günde çocukların şenliklerden güzel anılarla dönmelerini diledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473