banner564

“Biz bu sorunları çözeriz”

Köy ziyaretlerine Büyükkonuk ve Yedikonuk’ta devam eden Özersay, Halkın Partisi’nin ülke yönetimine talip olduğunu söyledi

“Biz bu sorunları çözeriz”
banner598
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Büyükkonuk ve Yedikonuk köylerini ziyaret etti.
HP’den yapılan açıklamaya göre Özersay ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “Karpaz bölgesindeki işsizlik sorunu, çalışma yaşamının kurallarının gerçek anlamda uygulanmasıyla mümkündür. Biz Halkın Partisi olarak bunu yaparız” dedi.
Turizm yatırımlarında yerli istihdam kotası ve yerli ürün kullanımını hayata geçirme konusunda sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarıyla çalışma saatlerinin ve kaçak işçi denetimlerinin yapılmasında kararlı olacaklarını kaydeden Özersay, “Bunu yaparak bu bölgede önemli bir iş imkanı yaratılabilir. Biz bu sorunları çözeriz, bu bölgenin gençlerinin geleceği, bu topraklarda kök salmaları önceliklerimiz arasında olacak” dedi.
Özersay, Halkın Partisi’nin iradesini ipotek altına koyacak ilişkiler kurmadığını ve kurmayacağını, bu nedenle de kuralları uygulamaktan, denetimleri yapmaktan geri durmayacağını vurguladı.

“Güçlü bir kadromuz var”
Özersay Halkın Partisi’nde kendisini kanıtlamış, işinin ehli bir kadro bulunduğunu, yakında toplumun bu isimleri daha fazla tanımaya başlayacağını da vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye ile yapılacak protokol taslağı konusunda en kapsamlı açıklama Halkın Partisi’nden geldi. Bu çalışmayı farklı konularda uzmanlığı bulunan dürüst, çalışkan ve işinin ehli insanlar yaptı. Başkalarının yaptığı gibi sloganlara dayalı teslimiyetçi ya da retçi bir tavır değil, akılcı bir yaklaşım ortaya koyduk. Arkadaşlarımız bir çalışma yaptılar, olumlu yanlarını da olumsuz yanlarını da, çözüm önerilerimizi de kamuoyu ile paylaştık. Bu nasıl oluyor? Halkın Partisi bunu yapacak kadrolara sahiptir, farklı isimlerin katkısıyla oluyor. Kuşkusuz bu ‘partiye destek veren ve şu anda içinde olan isimler’ ile sınırlı değildir ve sınırlı kalmayacaktır. Ülkesini seven, partizanlığa karşı durabilecek olan, yolsuzluğu-hukuksuzluğa bulaşmamış olan herkese bu parti açıktır. Bugün işinin ehli olan ve katkı koymak isteyen herkes bu partiye değil, bu ülkeye katkı koymak için bizimle irtibata geçebilir. Derdimiz memleketimizdir. Çıkan anket sonuçlarıyla bizler bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da rehavete kapılmayız, kapılmayacağız. Çalışmaya devam edeceğiz”.
Köy ziyaretlerine HP Genel Sekreteri Tolga Atakan ve İskele İlçe Başkanı Mesut Genç ile ilçe yönetiminde yer alan diğer yetkililer de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473