banner564

‘Hamursuz Bayramı’

İsrail’dan 30 yelkenli teknenin Larnaka Marinası’na demirleyeceği bildirildi

‘Hamursuz Bayramı’
banner598
 İsrail’den 30 kadar yelkenli teknenin, İsrail’de kutlanan “Hamursuz Bayramı” tatilini geçirmek için, 25–29 Nisan tarihleri arasında Larnaka Marinası'na demirleyeceği ve Larnaka polisinin İsraillilerin gelişinden ötürü alarma geçtiği haber verildi.
   120–150 civarında İsraillinin tatil için yelkenli tekneleriyle Larnaka’ya geleceklerini yazan Politis gazetesi, Larnaka Marinası Müdürü Hristos Petridis’ten elde ettiği bilgilere dayanarak, yelkenli sahiplerinin, tatil süresince yelkenlilerinde konaklayacaklarını ve Rum Turizm Örgütü’nün (KOT), İsraillilerin tatilleri süresince katılmaları için bazı turlar ayarladığını kaydetti.
   Gazeteye göre, Petridis,KOT’un İsraillilerin KKTC’de katılması planlanan bazı gezilerini ise engellediğini iddia etti.
    Öte yandan çok sayıda İsraillinin Larnaka’ya gelecek olmasından dolayı Larnaka Polis Müdürlüğü’nün alarma geçirildiği dile getirdi.
    Petridis, Larnaka Polis Müdürlüğü’nün hali hazırda Marina Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde, İsraillilerin güvenli bir şekilde konaklaması ve hareket etmesi için marinadaki bütün yerlerin güvenliği ve korunması için bir dizi önlem alınmasının kararlaştırıldığını ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473