banner564

Ata yurdunda sıcak karşılama

"Dedemin babası, kardeşiyle Kıbrıs'a gelerek yerleşmiş” diyen Eroğlu, köklerinin Kayseri'ye dayandığını dile getirdi

Ata yurdunda  sıcak karşılama
banner598

Yeni Ufuklar Derneği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye giden 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Kayseri'ye dördüncü gelişi olduğunu belirterek, Vali Düzgün'e ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Köklerinin Kayseri'ye dayandığını dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:"Dedemin babası, Hacı ağamız Kayseri'den kardeşiyle Kıbrıs'a gelerek yerleşti. Ben Hacı ağamızın torununun oğluyum. Büyük amcamız Kayseri'ye döndüğü zaman çoluk çocuk sahibi oldu. Zaman içinde onlarla da tanıştık, kökümüzü bulduk. Ben sık sık söylüyorum, atalarım Kayseri'den gelmiştir. Bunu da iftiharla söylüyorum. Kayseri'deki bu gelişmeleri de gördükçe iftihar ediyorum. Üniversitesiyle, sanayisiyle muazzam gelişmeler var. Sanayi bölgesini, üniversiteyi ziyaret etmiştim. Özellikle üniversitede hayırseverlerin yapmış oldukları katkıları görmek beni son derece mutlu etmiştir. Keşke her tarafta böyle hayırseverler çıksa ama Türkiye'de hayırsever insan çoktur."
Eroğlu, yeniden Kayseri ile buluşmasına vesile oldukları için Yeni Ufuklar Derneği yöneticilerine de teşekkür etti. Eroğlu'na, kızı Resmiye Canaltay da eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474