banner564

Ortak proje yapılacak

Hasan Sadıkoğlu, Türkiye’den gelen Beykoz Belediye başkanı ve beraberindeki heyete İskele’yi gezdirdi

Ortak proje yapılacak
banner598
İskele Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden olan Beykoz Belediyesi ile İskele’de buluştu.
Yapılan açıklamaya göre, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, beraberindeki teknik ekip ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Sadıkoğlu’nun eşi Ayşe Sadıkoğlu ile İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü, CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı, Özlem Kadirağa hazır bulundu. Belediyeden yapılan açıklama şöyle:
 “Ziyarette, İskele Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliğinde İskele Boğaz’a bağlı Güzelyalı Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı park ile Boğaztepe’ye yapılacak Seyir Tepe hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
İskele Belediyesi ile Beykoz Belediyesi ekiplerini  Boğaztepe için düşünülen “Seyir Tepe”nin yapılacağı alan oldu. Kardeş Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ve beraberindekiler, sahili ve denizi en güzel şekilde gören ve seyir tepe yapılması düşünülen alana hayran kaldı. 
Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, İskele hakkındaki izlenimlerini paylaştı. Doğal yapısı ve sahili ile göz dolduran İskele’ye hayran kaldıklarını söyleyen Gülbasar, kardeş İskele Belediyesi ile güzel işler yapacaklarına olan inancını dile getirdi. 

Kadirağa’dan Güngördü’ye teşekkür ziyareti
Öte yandan İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü, CIOFF Kıbrıs Başkanı ve Uluslararası Festivaller Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kadirağa, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret ederek, 6’ncı Halk Dansları Festivali’nde Girne Amfi Tiyatro’nun kullanımına izin vermesi nedeniyle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473