Larnaka’da artan şiddet olayları üzerine Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in talimatıyla sahil şeridinde polis devriyeleri artırıldı. Özellikle “Hurmalar” bölgesinde konuşlandırılan Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahaleleriyle, Çarşamba gecesine kadar toplam 19 kişi tutuklandı.
Rum basınında yer alan haberlere göre, tutuklanan 19 kişiden 5’i bıçak ve saldırı aleti taşımak, uyuşturucu bulundurmak ve yasadışı mal sahipliği suçlarından suçüstü yakalandı.
Aynı gece Lefkoşa’nın Tseri bölgesinde de sabaha karşı 04.10 sıralarında park halinde bulunan 7 araç kundaklandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Aynı alanda bulunan 8’inci araca ise yanıcı madde döküldüğü ancak ateşe verilmediği tespit edildi.
Polis olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Çevik Kuvvet iş başında
Larnaka’da düzenlenen operasyonda 19 kişi tutuklandı
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


1