banner564

7 metreden düştü

Girne’de yaşanan iş kazasında 27 yaşındaki İbrahim Kurt hayatını kaybetti

7 metreden düştü
banner598

 Onur ULAĞ

Girne’de dün meydana gelen iş kazasında 27 yaşındaki inşaat işçisi Hüseyin Kurt yaşamını yitirdi. Kurt’un iskele üzerinde sıva yaparken, 7 metre yükseklikten düştüğü ve ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. 
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre; dün saat 09.15 sıralarında Hızır Sokak üzerinde yapımı hala devam etmekte olan bir inşaatın sıva işini yapan Hüseyin Kurt, çalıştığı iskele üzerinde dengesini kaybederek 7 metre yükseklikten beton zemine düştü.
Kaza sonucu ağır yaralı vaziyette olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kurt, burada yapılan tedavinin ardından Kolan British Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi.
Hüseyin Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
Geçimini sağlamak için adaya yaklaşık bir sene önce gelen Hüseyin Kurt’un Diyarbakırlı olduğu ve sıva ustası olduğu kaydedildi.

Tokhirov ucuz kurtuldu
Bir iş kazası da Gazimağusa’da meydana geldi. Bir inşaatta işçi olarak çalışan 20 yaşındaki Javlonbek Tokhirov, yeni döşenmiş merdivenin ıslak olması nedeni ile kayıp düşerek yaklaşık 1 metre sürüklendi.
Polisten verilen bilgiye göre; Uzun İnşaat'a ait çalışan Javlonbek Tokhirov yeni döşenmiş merdivenin ıslak olması nedeni ile kayıp düşerek yaklaşık 1 metre sürüklendi. 
Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tokhirov'un ayağının kırıldığı hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473