banner564

Kameralar ele verdi

Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz’e ait ofisi kurşunlayan Serhat Tokur’a yardım etmekle suçlanan 3 kişi tutuklandı

Kameralar ele verdi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 1 Haziran’da, Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz’e ait ofisi kurşunlayan Serhat Tokur’a yardım ettiği iddiası ile İsmet Sezener, Veysi Badur ve Metin Güler isimli 3 kişi gözaltına alınarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Polis, İsmet Sezener ile Veysi Badur’un, kurşunlama olayını gerçekleştiren Serhat Tokur’u, araçla Girne’den Gazimağusa’ya getirdiğini, Metin Güler’in ise kurşunlama olayının ardından Tokur’dan silahı teslim alan kişi olduğunu açıkladı.

Yüzlerce kamera incelendi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Halil Seven, 1 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen kurşunlama olayı öncesinde,  İsmet Sezener ile Veysi Badur’un, Serhat Tokur’u araçları ile Girne’den Gazimağusa’ya getirdiğinin kamera görüntüleri ile tespit edildiğini söyledi.
Polis, Tokur’un, kurşunlama olayının ardından silahı zanlı Metin Güler’e teslim ettiğini kamera görüntüleri ile belirlendiğini açıkladı. 
Yüzlerce kamera görüntüsü incelediklerini ve incelenecek olan kamera görüntülerinin olduğunu da aktaran Seven, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren nöbetçi Yargıç Hasan Dağlı, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak ammacı ile zanlıların, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

GİDİN BE ARTIK TÜRKİYEYE !!!!!!

GİRNELİ MESUT
GİRNELİ MESUT - 2 yıl Önce

Bu veysi badur PKK ile iş yapıyor devlet neden uyuyor

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473