banner564

Sibel Can, Merit Park Hotel’de hayranlarının hafızalarından silinmeyecek bir konsere daha imza attı

Şarkılarıyla mest etti

Sibel Can, Merit Park Hotel’de hayranlarının hafızalarından silinmeyecek bir konsere daha imza attı
banner598

Ünlü sanatçı Sibel Can, Merit Park Hotel’de Kıbrıslı dinleyicilerinin hafızalarından silinmeyecek bir konsere daha imza attı. 
20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 45’inci yılını unutmayan ve sahneden ‘Kıbrıs Türk halkının özgürlük bayramını kutlar, ilelebet özgür bir Kıbrıs dilerim’ sözleriyle konserine başladı. 
Sesi ve güzelliği kadar, özenli şıklığı ile de her zaman ön plana çıkan Sibel Can, siyah straplez elbisesiyle göz kamaştırdı. Kendine has buğulu sesi ve özgün yorumuyla sahnelerin en sevilen assolistlerinden olan Sibel Can,  açık havada verdiği konseri için iki saat sahnede kalarak tüm şarkılarını misafirleriyle birlikte söyledi.  
“Senden Başka Kimsem Yok” şarkısı ile başladığı konserde “Beş Dakika”, “İçimde Bir Fırtına”, “Adını Dağlara Yazdım”, “Kanasın”, “Padişah”, “Berivan”, “Begonvil”, “Güz Gülleri”, “Kader” ve “Kopsun Kıyamet” devam eden güzel sanatçı, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu şarkıları da söyleyerek, dinleyicilerini coşturdu.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 5 ay Önce

Sibel Can hanımfendi sevilen ünlü sanatçıdır.Sesi ve cesur kıyafetleriyle Türk milletinin beğenisini kazandı.Kendilerine başarılar diliyorum.Saygılarımı sunarım.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473