banner564

Dostluk kazansın

Yarın Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak Binatlı’da herkes kupaya odaklandı

Dostluk kazansın
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası’nda yarın Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak olan Binatlı’da genç teknik adam Niyazi Özekmekçi, bu önemli maç öncesi görüşlerini Diyalog Spor Servisi ile paylaştı.
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gösterdiği başarılı performans ile taraflı tarafsız tüm futbol severler tarafından ayakta alkışlanan batı temsilcisi Binatlı’da gözler yarın oynanacak olan Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasına çevrildi.

‘’Bölge halkımızı maça bekliyoruz’’
Bu önemli derbi ve kupa maçı öncesi Diyalog Spor Servisi’ne görüşlerini aktaran Binatlı teknik direktörü Niyazi Özekmekçi, ‘’İki ezeli rakip ve ebedi dostun mücadelesi olacak. Tarihinde şampiyonlukları olan iki büyük camia. Güzel ve zor bir karşılaşma olacak. Takımımızın havası çok iyi ve oyuncularıma güveniyorum. İyi çalışıyoruz. Bu önemli maça da çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne bizi bu karşılaşmada karşılaştırdığı için teşekkür ediyorum. Umarım her şeyden önce dostluk kazanır. Bölge halkımızı maça bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Geçen yıl kupayı Doğan Türk Birliği kazanmıştı
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası yarın oynanıyor. Her sezon öncesi geleneksel olarak düzenlenen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası bu yıl Binatlı ile Baf Ülkü Yurdu arasında oynanacak. 
Güzelyurt Zafer Stadı’nda saat 16.45’de başlayacak olan karşılaşmaya ilginin büyük olması beklenirken, her iki takımın da birbiriyle ezeli rakip ve ebedi dost olması da karşılaşmanın önemini bir o kadar daha fazla artırıyor. İki ekip daha önce KTSYD Kupası’nda karşı karşıya gelmezken, bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Mormenekşe’yi 6-0 mağlup eden Doğan Türk Birliği kupayı müzesine götürmüştü.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474