banner564

Alsancak’ta eğlence rüzgarı

Merit Crystal Cove Hotel’de aynı sahneyi paylaşan Hayko ile Ege, unutulmaz bir geceye imza attı

Alsancak’ta eğlence rüzgarı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne’ye bağlı Alsancak’ta faaliyet gösteren Merit Crystal Cove Hotel’de canlı performanslarına devam eden Hayko, konukları arasında bulunan şarkıcı Ege ile keyifli bir geceye imza attı. Kendisini dinlemeye gelen otel misafirleri ve Kıbrıslı konuklarının arasında bulunan Ege’yi sahneye davet eden Hakyo, keyifli bir sohbet başlatarak konuklarını eğlendirdi. 
Bu yaz çok para kazanamadığını, ancak güzel dostlar edindiğini belirten Ege, “Bu güzel insanlardan biri de Hayko oldu. Hayko ile bu yaz tanıştım. Bundan çok mutlu oldum. Şimdi tek amacım, Hayko abi ve Asım Ekrem’le bir araya gelip anı dinlemek” dedi.

İlginç bir anı
Hayko ile yaşadıkları bir anıyı da anlatan Ege, “Hayko ile arabada giderken telefonu çaldı. ‘İTU mü, öğrenciler mi? Haa tamam, tamam olur’ dedi ve gülerek telefonu kapattı. Keyfi yerine geldi. Ancak 10 dakika sonra telefon yine çaldı ve bu kez duyduklarından yüzü asıldı. Meğerse ile arayanlar Çepkin olan Hayko’yu arıyormuş. Hayko’lar karıştı” dedi.
Şarkılar ve danslarla ilerleyen gecede konuklar da sahnede hünerlerini sergilerdiler. Keyifli gece, Hayko ve Ege’nin 10. Yıl Marşı’nı birlikte seslendirmeleri ve konukların da onlara eşlik etmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474