banner564

Bangkok’ta Özlem Süer rüzgarı

Bangkok’ta Özlem Süer rüzgarı
banner598

 Özlem Süer, Tayland’da katıldığı etkinlikte, ülkemizi bir kez daha gururla temsil etti. Tayland Başbakanı'nın himayesinde düzenlenen uluslararası Celebration of Silk etkinliği kapsamında, Türkiye’yi temsilen hazırladığı 25 parçadan oluşan koleksiyonu sunan Süer beğeni topladı...

Tayland Kraliçesi Sirikit onuruna düzenlenen, 9. “Celebration of Silk, Thai Silk Road to the World 2019” etkinliği 70 ülkeden 43 tasarımcı ve 33 büyükelçinin katılımıyla Bangkok'ta gerçekleşti. Dünya modacılarının birbirinden seçkin ipek tasarımlarının sergilendiği etkinlikler zincirinde Türkiye'yi ünlü modacı Özlem Süer temsil etti.
1976 yılında Tayland Kraliyet Ailesi tarafından ipek üretimini destek amacıyla başlatılan etkinliklerin kutlama ayağı olan Celebration of Silk, bu yıl “Thai Silk to the World” temasıyla dünyanın her yerindeki modacıların bulunduğu 45 ülkeye 5500 metre üzerinde ipek gönderilmesiyle start aldı. Bu materyalleri kendi kültürlerinin otantisitesiyle birleştiren modacılar tarafından yaratılan koleksiyonlar, Bangkok'ta yapılan görkemli defilerle tanıtıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474