banner564

Yeniden yapılandırılıyor

Girne Belediyesinin geriye dönük borçlarının ödenmesi için protokol imzalandı

Yeniden yapılandırılıyor
banner598

 Maliye Bakanlığı ile Girne Belediyesi arasında, dün, geriye dönük vergi borçlarının ödenmesine ilişkin protokol imzalandı.

Maliye Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu protokol, Girne Belediyesi’nin, 2002 yılından, 2014 Haziran ayına kadar vergi borçlarının ödenmesine ilişkin yeniden yapılandırılmayı içeriyor.
Protokol töreninde konuşan Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, uzun yıllardır ülkenin gündemini meşgul eden belediyelerin söz konusu sorunlarını ve borçlarını bilen bir maliyeci olarak, bugün gelinen aşamada belediyelerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik, İçişleri ve Maliye Bakanlıklarının bürokratları ile yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olumlu sonuçların doğduğunu söyledi. 
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise konuşmasında, atılan imza ile belediyenin 2002 yılından 2014 Haziran’a kadar 12 yıllık vergi borcunu ödeme noktasında önemli bir adım atıldığını söyledi. 
Konuşmaların ardında protokol, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Özdemir Kalkanlı ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü tarafından imzalandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474