banner564

Entelektüel bir oyun

Merit Poker tarafından düzenlenen ve uluslararası alanda ses getiren Texas Holdem turnuvaları ülke tanıtımına büyük katkı sağlıyor

Entelektüel bir oyun
banner598
Merit Crystal Cove Hotel bünyesinde Merit Poker tarafından düzenlenen ve uluslararası alanda ses getiren Texas Holdem turnuvaları ülke tanıtımına da büyük katkı sağlıyor.  Dünya çapında üne sahip birçok oyuncuyu Kuzey Kıbrıs’a getiren turnuvalar dağıttığı ödüllerle de adından söz ettiriyor. Ülke turizmine farklı bir soluk getiren ve ekonomik açıdan büyük katkı sağlayan Texas Holdem turnuvaları hakkında Merit Poker Başkanı Songül Bekem Diyalog gazetesinin sorularını yanıtladı. Songül Bekem, “Poker, zaman içerisinde inanılmaz bir şekilde gelişme gösteren ve dünya genelinde oynanan entelektüel bir oyundur.  Texas Hold’em “kumar” sınıfına dâhil olmayan, daha çok olasılık hesapları üzerine kurulu bir strateji oyunudur.  Dünyanın en popüler iskambil oyunu bugün dünya çapında oynan özel turnuvalarıyla ve yarışmalarıyla önemli bir spor müsabakasına dönüştü. Olağanüstü ödül havuzları sayesinde, bu turnuvalar oyuncular için hem zorlayıcı, hem de çok cazip” dedi.
Turnuvalara uluslararası katılımın olduğunu belirten Songül Bekem şunları aktardı, “Merit Crystal Cove Hotel’de 2009 senesinden beri düzenlediğimiz Texas Hold’em turnuvalarına katılan oyunculara cazip ödüllerin yanında beş yıldızlı tatil yapmalarına imkân sağlıyoruz. Ciddi ödüller koyup düzenlediğimiz bu spor turnuvalarına başta Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, Rusya ve Almanya’nın da aralarında olduğu çok sayıda ülkeden hem profesyonel, hem de amatör oyuncular katılıyor.”
Songül Bekem Diyalog’un sorularına şu şekilde cevap verdi: 
 
Soru: Songül Hanım, Texas Hold’em, sıkı bir matematik zekâsı, olasılık hesabı, taktik ve strateji gerektiren, kısacası, sadece şansa değil, bilgi ve yeteneklere dayanan bir oyun olduğunu biliyoruz. Bu kadar uzmanlık isteyen bir oyun ne kadar yaygın olabilir? Diğer oyunlar arasındaki yeri nedir?
Cevap: Poker, zaman içerisinde inanılmaz bir şekilde gelişme gösteren ve dünya genelinde oynanan entelektüel bir oyundur.  Texas Hold’em “kumar” sınıfına dâhil olmayan, daha çok olasılık hesapları üzerine kurulu bir strateji oyunudur.  Dünyanın en popüler iskambil oyunu bugün dünya çapında oynan özel turnuvalarıyla ve yarışmalarıyla önemli bir spor müsabakasına dönüştü. Olağanüstü ödül havuzları sayesinde, bu turnuvalar oyuncular için hem zorlayıcı, hem de çok caziptir. Popülarite listesinde futboldan sonra ikinci sırada yer alan poker, dijital teknolojinin gelişmesi sayesinde inanılmaz bir ilerleme sergilemiştir. Bugünlerde Texas Hold’em’in, en önemli etkinlikleri olan World Series of Poker, ayrıca sıkça düzenlenen şovları sayesinde maksimum derecede yayınlarda yer almakta ve gelişme olarak değişik spor dallarının arasında lider durumundadır.  2003 senesinden başlayarak önemli müsabakaların düzenlendiği alanlar akıl almaz derecede genişledi.  Online ve offline poker oyunları, devasa etkinlikleri ve en akıllıca stratejileri sayesinde maceraperest poker oyuncuları için eşsiz bir zevk kaynağıdır. 
Soru: Merit Crystal Cove Hotel nezdinde faaliyet gösteren Merit Poker ne zamandan beri poker turnuvalarının organizasyonunu gerçekleşmektedir? Turnuvalarınıza katılan oyuncular kimler?
Cevap: Merit Crystal Cove Hotel’de 2009 senesinden beri düzenlediğimiz Texas Hold’em turnuvalarına katılan oyunculara cazip ödüllerin yanında beş yıldızlı tatil yapmalarına imkân sağlıyoruz. Ciddi ödüller koyup düzenlediğimiz bu spor turnuvalarına başta Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, Rusya ve Almanya’nın da aralarında olduğu çok sayıda ülkeden hem profesyonel, hem de amatör oyuncular katılıyor. Bu sayede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına büyük bir katkı sağlamış oluyoruz. Dünyanın her bir yerinden Merit Poker etkinliklerine gelen oyuncular, politikadan uzak olan insanlardır ve Kıbrıs’ın huzurundan, doğasından, berrak denizinden ve tabii ki Merit’in sunduğu servis kalitesinden çok memnundur. Merit ismi pokerle özdeşleşti ve biz de insanların güvenini kazandık.
Soru: Songül Hanım, Merit Poker’in popülaritesi neye dayanır?
Cevap: Turnuvalarımız kapsamında yıl içinde binlerce yabancı oyuncu ve ailelerini ağırlıyoruz. Kaliteli servisi ve eğlencesi sayesinde Merit Poker uluslararası arenada artık tercih edilen bir turnuva destinasyonu haline geldi.  Bütün misafirlerimizle bire bir ilgileniyoruz; onların istek ve beklentilerini yerine getirmek için emek veriyoruz. Tüm arkadaşlarım, eğlenceli bir atmosfer oluşturmasına ve bütün misafirlerimize özel ilgi göstermesine kendilerini adadı.  Dolayısıyla, ekip arkadaşlarımızın işinde göstermiş olduğu fedakârlık, sadakat ve sorumluluk Merit Poker’in hizmet kalitesini ve misafirperverliğini üst noktaya taşıdı.
Soru: Merit Poker’in ayrıcalığı nedir?
Cevap: Merit Poker ailesi olarak şimdiye kadar birçok ilke imza attık. Her defasında farklı bir konsept altında düzenlediğimiz ve üstün kaliteli servislerin yanında muhteşem eğlenceler sunduğumuz etkinlikler hem oyuncular, hem de gelen misafirler tarafından çok beğeniliyor. Bu sene bazı turnuvalarda gerçekleştirdiğimiz, her biri 350 bin dolar garantili iki ayrı Main Event, poker dünyasında bir ilktir. Yaptığımız tüm etkinlikler Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube üzerinden takip edilebiliyor. Ayrıca, resmi web sitemiz olan www.meritpoker.com tüm oyuncularımızın hizmetindedir ve yakın takibindedir.
Soru: 2017 yılı Merit Poker için nasıl geçti?
Cevap: 2017 yılının Merit Poker için inanılmaz başarılı bir şekilde geçtiğini söyleyebilirim. Yüksek katılımdan dolayı, her turnuvanın garanti edilen ödül havuzu neredeyse ikiye katlandı. Bu yıla Rock’n’Roll temalı Merit Poker Tour ile girerken, Mart ayındaki Western turnuvası için Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun salonunu gerçek bir Vahşi Batı kasabasına dönüştürdük. Mayıs’ta yapılan Mediterranean Poker Cup, gece gündüz durmak bilmeyen plaj ve dans partileri ve ünlü Rus sanatçıların verdiği konserleri ile misafirlerini coşturdu. Haziran’da düzenlen havacılık temalı Top Guns turnuvamızın finali ise muhteşem bir parti ile yapıldı. Ünlü şarkıcı Arash, Merit Royal & Premium Hotel’in bahçesinde kurulan sahnede eğlenceyi doruğa taşıdı. Yılın en büyük etkinliği, 2 milyon dolar garantili Eylül turnuvamız ise Retro konsepti çerçevesinde gerçekleştirildi. Turnuva kapsamında Arash yine misafirimiz oldu ve 23 Eylül gecesi sahne alarak misafirlerimize unutamayacakları bir gece yaşattı. 30 modern poker masası ile donatılmış, son derece konforlu, bar ve açık büfe alanına sahip yeni Merit Poker Salonu’nda bir milyon dolar garantili Gangsters Poker Cup ile bu seneyi çok başarılı bir şekilde tamamladık.
Soru: 2018 yılı hedefleriniz ve planlarınız hakkında kısaca bilgi paylaşır mısınız?
Cevap: Sürekli artan rekabete rağmen, 2017 hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yıl oldu ve yeni yılda da çalıştığımız sektör pazarındaki etkinliğimizi korumaya ve artırmaya devam edeceğiz. Bizi diğer poker organizasyonlarından farklı kılan özelliklerimizden en önemlisi, müşteri odaklı yaklaşımımızdır ve başlıca hedefimiz müşteri memnuniyetidir. Yeni yıl yeni hedefleri getirir ve 2018 yılında hedefimiz: sesimizi daha fazla duyurup, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak ve rekabette hem kalitemizle, hem de servisimizle fark yaratmaktır.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473