banner564

Eski günlerdeki gibi

Sahnede Rock ağırlıklı şarkılara yer veren Grup SOS’in deneyimli solisti Muhittin Yangın, Empire’ı dolduran tüm dinleyenlerini zamanda yolculuk yaptırdı

Eski günlerdeki gibi
banner598
Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ın en eski ve köklü gruplarından olan SOS, yine Başkent Lefkoşa’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Empire Bar’da sahne alıyor.
Gönyeli Aşıklar Tepesi olarak bilinen bölgede bulunan Empire Bar’da sahne alan Grup SOS, kelimenin tam anlamı ile dinleyenlerine müzik ziyafeti çekti.
Geniş repertuarı ve muhteşem sahne performansı ile dünden bugüne dillerde ve gönüllerde yer eden birçok şarkıyı seslendiren gruba, Empire Bar’ı dolduran konuklar eşlik etti.
Rock ağırlıklı şarkılara yer veren Grup SOS’in deneyimli solisti Muhittin Yangın tüm dinleyenlerini zamanda yolculuk yaptırdı.

Müzik dolu bir gece yaşandı
Grup SOS’in yeniden Empire Bar’da sahne almasını, fırsat bilen birçok müziksever mekana giderek eski günlerde olduğu gibi müzik dolu bir gece yaşadı. 
Empire Bar’ın işletmecisi Göksel Kocaoğlan, Grup SOS’le güzel bir anlaşma yaptıklarını, grup üyeleri ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını belirterek, “Amacımız kaliteli müzik. Bunu başarmak için de çaba gösteriyoruz. Grup SOS’in kalitesini anlatmama gerek yok. Ülkemizdeki en iyi ve en eski gruplardan birisi. Empire ve Grup SOS güzel işlere imza atacak. Gençler kadar, yıllar öncesi müdavimimiz olan şimdi orta yaş üzeri olan birçok müzikseverde Empire’a gelerek SOS’i dinliyor. Bu güzel bir duygu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474