banner564

Hayallerini gerçekleştirdi

Genç girişimci Pınar Kaplan, 2 yıl önce açtığı küçük mantı evini restorana çevirmeyi başardı

Hayallerini gerçekleştirdi
banner598
Abdullah SUİÇMEZ 
Genç bir girişimci olan Pınar Kaplan, özel sektörde çalıştığı sırada annesinin evde ürettiği mantıları iş çıkışında paket olarak satmaya başladı… 
Mantılar çok beğenilip talep artınca, işinden istifa edip küçük bir imalathane açtı… Burada paket servisin yanında kısıtlı olanaklarla servis de yapmaya başladı… Bu konuda da talepler artınca, o küçücük imalathaneden bir mantı evine dönüşüm projesi gündeme geldi…
Pınar Kaplan bu hayalini dün gerçekleştirdi…
Lefkoşa’daki Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nün arkasında rahmetli babasının adını taşıyan Piri Mantı Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. 
Bağımsız milletvekili Hasan Taçoy’un yaptığı açılışa Piri Mantı Evi’nin müdavimleri katıldı.
Kurdeleyi kesen Taçoy, Pınar Kaplan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Taçoy, Pınar Kaplan’ı kızı gibi gördüğünü ve uzun yıllar öncesinden tanışıklığı olduğunu ifade ederek, “Ona bir iş verdiğim zaman hiç gözüm arkada kalmazdı, o iş mutlaka olurdu. Şimdi de bu özelliğini kendi işine yansıttı. Kendisine ve ailesine başarılar dilerim” dedi. 

“Üç kişilik büyük bir aileyiz” 
Pınar Kaplan da annesinin ürettiği hamur işlerine kendisinin de yardımcı olduğunu, kardeşleriyle birlikte üç kişilik dev bir aile olduklarını söyledi. 
Pınar Kaplan rahmetli babasının ismini verdiği mantı evini çok çalışarak daha da büyütmek istediğini söyleyerek açılışa katılan tüm dostlarına teşekkür etti. Açılışta mantı ve börek çeşitlerinin ikramı da yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473