banner564

Koray Avcı, Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı

“Kıbrıs’ı çok seviyorum”

Koray Avcı, Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı
banner598

Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıkan Koray Avcı, şarkıları ve şiirleri ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.
Otelde özel olarak kurulan sahnede yaklaşık bin hayranını ağırlayan Koray Avcı, “takım elbisem” dediği siyah tshirt ve şalvarı ile sahneye çıktı. “İyi tatiller ve iyi seyirler diliyorum. Hadi bana eşlik edin. Şarkılar beraber söylendikçe güzeldir' diyerek konuklarını selamladı. Barış Manço, Zülfü Livaneli, Müslüm Gürses ve Selda Bağcan’dan şarkılar seslendiren Koray Avcı’ya hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonrasında orkestrasını sahneye davet ederek tanıtan Koray Avcı, “Aile olmak zor, işte benim ailem” diyerek konserini sonlandırdı.
Konseri sonrasında kendisini takip eden gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Koray Avcı, Kıbrıs’ı çok sevdiğini belirterek, “Burada açık hava konserleri veriyoruz, otellerde program da yapıyoruz. Keyifli, seviyorum Kıbrıs'ı. Kıbrıs halkını da seviyorum. Hatta Sivrihisar Festivali’nde bile Kıbrıslılar vardı.  Mağusa Limanı şarkısını istemişlerdi” dedi.
Yıldız Tilbe’nin albümünde okuduğu parçayla ilgili de görüşlerini belirten Koray Avcı, “Bir düşünün, listede iki ayrı sıradasın. Hem Yıldız Tilbe'nin albümündesin hem de kendi albümündesin. Yıldız abla beni aradı. Dedi ki ‘Koray, nasılsın?’ İyiyim abla, teşekkür ederim dedim. ‘Ya bir şey soracağım, albümde okumak ister misin?’ dedi. Ben de, abla böyle soru mu olur ya? Şeref duyarım dedim. ‘Ne bileyim, belki istemezsin’ dedi. Dedim olur mu öyle şey ya, biz senin şarkılarınla büyüdük. Şarkıyı ben istedim. Elimden geldiği kadar da güzel okumaya çalıştım. Sahnede de okuyorum zaten. Herkesten güzel enerji alıyoruz. Herkeste çok güzel iz bırakmış, biz vesile olduk biraz” dedi.
Avrupa konserleriyle ilgili soruya da cevap veren Koray Avcı, “14 Ekim’de Londra ile başlıyoruz. Yaklaşık 16 tane konserimiz var, Almanya’da, Hollanda’da, İsviçre’de, Belçika’da ve Fransa’da çok büyük konserler yapıyoruz. Alanlarımız çok büyük, Çok güzel bir Avrupa turnesi olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474