banner564

Maxim Royal'de Yeniden Tansu

Saatlerce sahnede kaldı, özel parça isteyenleri kırmadı…

Maxim Royal'de Yeniden Tansu
banner598
Saim YILMAZ
Eğlencenin merkezi Maxim Royal, iddialı isimlerle Kıbrıs'ta unutulmaz geceler yaşatmaya devam ediyor. Kaliteli hizmet ve müzikli eğlencenin buluştuğu Kıbrıs'ın incisi Maxim Royal'de eğlence hız kesmeden devam ediyor. 
Bugüne kadar sayısız ünlü ismin sahne aldığı ve adaya farklı bir eğlence konsepti sunarak eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Maxim Royal'de bu hafta yine yeni yeniden özel istek üzerine Tansu sahnedeydi.

Grup Angels Maxim'i Salladı...
Maxim Royal'de özel olarak düzenlenen yemekli gala, fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile başlarken birbirinden özel dansları ile Angels Grubu geceye damgasını vurdu. Grup Angels'ın batı ve doğu sentezini harmanlandığı muhteşem dans performansı, Maxim Royal konuklarını mest etti. Dolu dolu eğlencenin başlangıcı, şahane alaturkalar ve muhteşem bir dans görseliyle başladı.

Sabaha Kadar Maxim'deyiz...
İstanbul sahnelerinin fırtınalar estiren ismi Tansu, beyaz pantolon üzerine tercih ettiği siyah parçalarla süslenmiş gömleği ve ince detaylarla süslü ayakkabıları ile gözlere hitap ederken “Bu Akşam Yine Dertlerimle Baş Başa Kaldım” isimli kürdili hicazkar makamı ile açtığı sahnesiyle kulakların pasını sildi.  “Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim?”, “Yalan Dünya”, “Dudaklarında Arzu Kollarında Yalnız Ben” gibi klasikleşmiş Türk Sanat Musikisi eserleriyle konukları sanat müziğine doyurdu. Sanatçı, “Hoşgeldiniz... Güzel bir eğlence geçirmenizi istiyorum. Ne isterseniz okuyacağım, sabaha kadar buradayız. Benim en sevdiğim şarkıyla başlayalım, sonra da arzu ettiğiniz ne varsa hepsini birlikte okuyalım” diyerek, Ferhat Göçer'den “Yıllarım Geçti” şarkısıyla Maxim Royal'de romantik bir hava estirdi. 

Tansu'dan İsyan...
Tansu, özel istek üzerine son zamanlarının popüler şarkısı olan  "İsyan" ile Maxim Royal'i inletti. Sanatçı Maxim Royal'de sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ettikten sonra, kendisini özel olarak İstanbul'dan dinlemeye gelen hayranları ve Kıbrıslı eğlence severler için istek üzerine "Kalakaldım" ve "Hele Bakın Kim Gelmiş" şarkılarını konuklarla birlikte seslendirdi. Yemekli gala olması sebebiyle daha yavaş şarkılarla programına devam eden Tansu, sonrasında son zamanların popüler şarkılarıyla konukların yerlerinde oturmalarına izin vermedi. 

Ardı Ardına Gelen İstekler Eğlenceyi Katladı...
Programına istek şarkılarla devam eden sanatçı, Ayla Çelik'in yıla damgasını vuran şarkısı "Bağdat"ın istenmesi üzerine, daha önce hiç yapmadığını ama kıymetli misafirler için elbette yerine getireceğini dile getirerek o efsanevi şarkıyı seslendirdi. Hemen ardından da diğer istek şarkılara yer veren Tansu, "Sivas'ın Yollarına" şarkısını asma davul eşliğinde söylerken misafirler de halay çekerek sanatçıya eşlik ettiler. Tansu, doğum günü olan konuklar için özel şarkılar da seslendirdi. Sanatçının şerefine viskiler açtırılıp şampanyalar patlatıldı. 

Kıvrak Danslarıyla Göz Doldurdu...
Hareketli şarkılarıyla konukları yerinde oturtmayan Tansu, kıvrak danslarıyla konuklara eşlik ederek bir kez daha herkesi kendine hayran bıraktı. Gecenin geç saatlerine kadar davullu zurnalı devam eden eğlencenin tavan yapan şarkısı ise "Aşk Bodrum'da Yaşanıyor Güzelim" oldu. Sanatçı, sahneden konukların arasına inerek hem oynadı, hem söyledi. Tansu, söylediği şarkılarla bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı. 

İrem Barani'den Mola Şarkıları...
Tansu'nun vermiş olduğu kısacık arada misafirler, Maxim Royal'in vazgeçilmez vokali İrem Barani ile eğlenceye kaldığı yerden devam ettiler. Ebru Gündeş'ten "Araftayım" ile başladığı duygusal yolculuğuna, yine Niran Ünsal'ın duygusal şarkısı "Farzet" ile nokta koydu. 

“Rakkas”la Yer Yerinden Oynadı...
İkinci bölümü “Ben Olmayınca” şarkısı ile romantik bir şekilde devam ettiren Tansu, ilerleyen saatlerde Kıbrıs'ın değerli seslerinden Cihan'ı sahneye davet ederek Orhan Gencebay'dan “Akşam Güneşi” şarkısını seslendirmesini istedi. Sonrasında da “Gönül” şarkısında kendisi ile düet yaptı. Sanatçının “Aleni Aleni” ve “Rakkas” şarkılarında kelimenin tam anlamıyla yer yerinden oynadı. Misafirler sandalyelerin üzerinde kurtlarını döktüler. 

Keman Solo ve Sil Baştan...
Orkestra şefinin muhteşem keman solosu yürekleri dağlarken misafirlerden büyük alkış aldı. Tansu, keman soloyu Şebnem Ferah'ın "Sil Baştan" şarkısına bağlayarak kıyamet koparan alkışlardan nasibini aldı. 

Özel İstek Üzerine Kıbrıs'tayım...
"20 yıldır Cumartesi günü ilk defa İstanbul'dan ayrıldım ve özel istek üzerine Kıbrıs'a geldim. İyi ki de gelmişim, sizlerle olmaktan son derece mutluyum. Maxim Royal'in değerli işletmecisi Arda Çancıoğlu'na bir kez de huzurlarınızda teşekkür etmek isterim" diyerek kendisine şarkı armağan etmeyi de ihmal etmedi. Programına 9/8'lik şarkılarla devam eden sanatçı, biran olsun yerinde durmadığı gibi konukları da yerlerinde oturtmadı. 

Tansu, istek şarkıların tamamını seslendirdiği özel sahnesinde, canlı performansı ile parmak ısırttı.  Gecenin geç saatlerine kadar devam eden Tansu sahnesi, misafirlere tadına doyulmaz bir eğlence yaşattı. Kanun solo ile seslendirdiği "Mihriban" şarkısını misafirlerin de eşliği ile söyleyen sanatçı, yoğun istek üzerine "Bağdat" şarkısını yeniden seslendirdi. "Nasip Değil iş" ile Maxim Royal'de yeniden buluşabilmek dileğiyle sahneden ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473