banner564

Merit Briç Festivali yeniden düzenleniyor

Merit Briç Festivali yeniden düzenleniyor
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ta Merit Oteller Grubu tarafından bir ilke imza atılarak 2017 yılında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi çeken Merit Briç Festivali yeniden düzenleniyor.

 Merit Royal Hotel’de bu yıl üçüncüsü düzenlenecek festivale, Amerika ve Avrupa ülkelerinden Kuzey Kıbrıs’a direk uçuşların olmamasına rağmen, 12 Nisan’a kadar sürecek olan turnuvaya Kanada, Almanya, Yunanistan, Rusya, Ürdün, Pakistan, İsrail, İsveç gibi dünyanın 16 farklı noktasından gelen yüzlerce oyuncu katılacak.  Oyuncular arasında dünyaca ünlü isimlerin var olması Merit Oteller ayrıcalığını bütün dünyaya duyurabilecek bir kapasiteye sahip olduğunu gösteriyor.  
Merit Royal Balo Salonunda oyunculara özel düzenlenen kokteyl sırasında turnuva sonrası şanslıları bekleyen ödüller belirlendi.  
Festivale katılanlar arasında dünyanın en ünlü briç ustası “World Grand Master” ünvanı sahibi Pakistanlı Zia Mahmood da vardı. 
Turnuva organizatörü Barış Erçin açılışta yaptığı konuşmasında “Böyle büyük bir ismi Merit Briç Festivali çerçevesinde ağırlanması ileriki yıllarda turnuvamıza büyük katkılar sağlayacak. 10-13 Eylül tarihleri  arasında gerçekleştireceğimiz 4’üncü Briç Festivali için şimdiden çok sayıda rezervasyon aldık ve bu Kıbrıs’a koyulan tüm ambargo ve yasaklara rağmen, Ada’ya gelen turistler sayısının artmakta olduğunu ve büyük bir kitleye ulaşma yolunda Merit ailesi olarak izolasyon tanımadığımızı gösterir. Briç turnuvası gibi uluslararası organizasyonlar hem Merit’lerin, hem ülkemizin tanıtımında önemli rol oynuyor…” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474